Yksityisyydensuoja

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy kunnioittaa yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi.

Suurin osa tämän sivuston sivuista on tarkoitettu Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n ja DEVELOP-tuotemerkin tiedonhankkimis- ja tiedottamistarkoituksiin ja voit käyttää sivustoa ilman, että sinun tarvitsee paljastaa henkilöllisyyttäsi tai antaa henkilötietoja itsestäsi.

Konica Minoltan verkkosivuilla ladattaviksi tarjotut tiedostot ja palvelut saattavat edellyttää henkilötietojen antamista tai rekisteröitymistä, jotta palveluun kirjautuminen ja sen käyttö olisi mahdollista. Näissä tapauksissa Konica Minolta ilmoittaa, miksi tietoja kerätään ja onko tietojen antaminen vapaaehtoista vai välttämätöntä kyseisen palvelun käyttämiseksi.

Konica Minolta tallentaa ja hyödyntää henkilötietoja ainoastaan niihin tarkoituksiin, joihin käyttäjä on antanut luvan. Henkilötietojen käytössä muuhun tarkoitukseen noudatetaan henkilötietolakia. Kaikki henkilötiedot pidetään salassa ja niitä voidaan luovuttaa Konica Minoltan työntekijöille tai aluetoimistoille ainoastaan silloin, kun se on välttämätöntä käyttäjän nimenomaisesti osoittamaan tarkoitukseen. Konica Minolta ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei luovutusvelvoite perustu lakiin.

Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi, vieraillut sivut ja käyntiajankohta) seurataan yleisellä tasolla. Kävijöistä ei kerätä eikä varastoida yksilöllisiä tietoja.

Edellä mainitut linjaukset voi muuttua tulevaisuudessa, ja kaikki tällaiset muutokset ilmoitetaan tällä sivustolla.