Profiili

DEVELOP on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n tuotemerkki ja se edustaa ensiluokkaisia toimiston viestintäsovelluksia. Markkinoimme järjestelmiä, ohjelmistoja ja palveluita asiakirjatuotannon ja -hallinnan tarpeisiin. Laajan tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta olemme yksi Euroopan johtavista toimistoviestinnän tuotemerkeistä start-up- ja pk-yrityksille.

Keitä olemme

Olemme suunnannäyttäjiä ja teemme rohkeita ja luovia ratkaisuja toimistoviestinnän kehittämiseksi. Antamamme opastus menee pidemmälle kuin pelkkä analysointi ja ohjeistus - kartoitamme tarpeenne, suunnittelemme ratkaisut ja ohjaamme toimiston viestintäänne. Tärkein päämäärämme on nostaa asiakirjatuotannon ja -hallinnan tuottavuutta. 

Mihin voitte luottaa

Jokaisella alalla on edessään erilaisia ​​haasteita. Jokaisella yrityksellä on erilaisia ​​tarpeita. Asiakirjatuotannon ja -hallinnan erityistarpeenne ovat ratkaisevia tekijöitä meille - ei ole väliä onko yrityksenne start-up- tai pk-yritys. DEVELOP-tuotteet ja -ohjelmistot tarjoavat teille laajan valikoiman erilaisia mahdollisuuksia nostaa tuottavuuttanne ja helpottaa jokapäiväistä työntekoa.

Mistä meidät löytää

Laaja kansainvälinen myyntiverkostomme riippumattomia jakelijoita ja erikoisliikkeitä yli 60 maassa helpottaa yritysasiakkaiden toimintaa ja takaa maailmanlaajuisesti huollon tuotteillemme. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Langenhagen, Saksa) on Konica Minolta Business Technologies, Inc.  (Tokio, Japani) kokonaan omistama tytäryhtiö. Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiötä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa (EMEA) edustaa tytäryhtiöt ja jakelijat. Konica Minolta Business Technologies -liiketoimintayksikössä työskentelee maailmanlaajuisesti yli 27 000 ihmistä.