Tietoturva

Tosiasioiden tiedostaminen on välttämätöntä, sillä yksikään yritys tai organisaatio ei ole suojassa hyökkäyksiltä, joita niiden tietoturvaan jatkuvasti kaikkialta kohdistuu. Järkevästi toimivat yritykset osaavat ennakoida vaarat ja ryhtyä varotoimiin ennen kuin on liian myöhäistä. IT-ylläpito ja verkon ylläpitäjät varautuvat suojaaman hyvin verkko- ja laiteympäristön esimerkiksi tietokoneisiin on asennettu virustorjuntaohjelmisto ja tarvittavat tietoturvapäivitykset tehdään ajallaan. Mutta mites on tulostusympäristön laita? Onko monitoimijärjestelmät varmistettu samalla tavalla kuin tietokoneet?

Varautumiseen kuuluu, että digitaalisten tulostinten, kopiokoneiden ja monitoimijärjestelmien kiintolevyt ja muistit sekä niiden luottamuksellinen sisältö eivät ole ulkopuolisten saatavilla tai peukaloitavissa.

Tietoturvastandardit – joihin voit luottaa

Lähes jokainen toimistotyön työprosessi ja työnkulku alkaa, päätyy tai jotenkin liittyy toimiston monitoimijärjestelmään tavalla tai toisella. Paljon yrityksen tietoja kulkee läpi monitoimijärjestelmän. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että monitoimijärjestelmä on suojattu ulkoisilta tietoturvauhkilta.

DEVELOP:n monitoimijärjestelmissä on vakiona kattava valikoima tietoturvatekijöitä ja -optioita, jotka takaavat erittäin hyvän perustan ammattimaisiin ratkaisuihin. Monitoimijärjestelmissä on valmiina ratkaisuja tietoturvaloukkauksien havaitsemiseen ja estämiseen. Tietoturvaominaisuudet torjuvat tehokkaasti varallisuutta ja mainetta vahingoittavia uhkia.

DEVELOP:n järjestelmät ovat lähes poikkeuksetta sertifioitu Common Criteria/ISO 15408-EAL3 standardin mukaisesti. Nämä ovat ainoita kansainvälisesti hyväksyttyjä standardeja digitaalisten toimistotuotteiden IT-tietoturvaominaisuuksien arviointiin. ISO 15408 -sertifioidut tulostimet, monitoimijärjestelmät ja ohjelmistot ovat läpäisseet tiukat arviointikriteerit, joten riskeihin ennalta varautuvat yritykset voivat olla vakuuttuneita tuotteiden turvatasosta.

Saat lisätietoja käytössämme olevista tietoturvastandardeista tietoturvaesitteestämme tai ottamalla yhteyttä suoraan meihin.