Konsultointi

Mitä pysyvästi parantuneet prosessit ja työnkulut sekä selkeä kustannusrakenne oikeastaan merkitsee yrityksellenne? Entä teille henkilökohtaisesti? DEVELOP tarjoaa teille yksilöllisen konsultointipalvelun lisäksi käyttöön laajan latauspalvelun: Download Center, josta löydätte ajurit, käyttöohjeet, ohjelmistot ja paljon muuta. Latauspalvelun avulla pysytte aina ajan tasalla, ja konsultointipalvelun avulla saamme yrityksenne toimimaan optimaalisesti.

Millainen on teidän kustannusrakenne?

Kustannuksia on erilaisia, kuten rahoituskulut, hankinta-, hallinto-, tarvike-, ylläpito- ja korjauskustannukset. Tiedettäkö kuinka paljon kustannuksia kertyy vuosittain kopiokoneiden, tulostimien, skannereiden ja faksijärjestelmien käytöstä? Gartnerin tutkimuksen mukaan yritystulostaminen on kaksinkertaistunut kymmenen viime vuoden aikana. Ja tiesittekö, että vain 20 prosenttia kaikista yrityksistä oikeasti tietää mitä heidän tulostusympäristönsä kustantaa?

Pysy kustannuksien tasalla!

Analysoinnin avulla selvitetään ne yrityksen kulurakenteet ja työmenetelmät, jotka on mahdollista optimoida. Analyysi aloitetaan tarkastelemalla yksityiskohtaisesti kaikki yrityksen asiakirjaprosessit. Analyysin perusteella asiakkaalle tarjotaan heidän tavoitteisiin, tarpeisiin ja vaatimuksiin sopivat räätälöidyt ratkaisut.

Analysoinnin edut

Tarjoamme teille nopean ja helpon tavan saada arvion siitä, millaiset teidän todelliset kustannukset ovat. Käytännön kokemus on osoittanut, että DEVELOP:n analyysikonseptin tarjoamat säästömahdollisuudet ovat jopa 18 %, joten analyysi kannattaa aina tehdä.

Ota yhteyttä meihin. Tarjoamme teille mielellämme lisätietoa konsultoinnista, analysoinnista, käytännön toimista ja kustannussäästöpotentiaalista.