ineo connector apps

Yhä useammat yritykset siirtyvät pilvipalveluihin saavuttaakseen paremman ketteryyden, joustavuuden ja työntekijöiden liikkuvuuden. Mutta pystyvätkö toimistotyöntekijät kätevästi tulostaa dokumentit monitoimijärjestelmiltä tai skannata dokumentteja älypuhelimelta tai tablet-laitteelta pilvipalveluihin? Vastaus on yleensä aina, että EI. DEVELOP tarjoaa nyt kolme ineo-liityntäsovellusta ratkaisemaan tämä ongelman.

Takaisin

Vie ineo-järjestelmäsi pilveen

Kolme suosituinta pilvipalvelua toimistoympäristössä ovat Google AppsTM, Evernote® ja Microsoft SharePoint®. Niissä on paljon etuja, mutta yksi erittäin paljon harmaita hiuksia tuottava haittapuoli: tulostaminen ja skannaaminen on lähes mahdotonta toteuttaa. DEVELOP kehitti kolme ineo-liityntäsovellusta ratkaisemaan nämä yhteysongelmat ja tarjotakseen seuraavat liiketoimintakriittisten edut: 

 • Suora pääsy pilvipalveluihin monitoimijärjestelmän paneelilta
 • Kertakirjautumistoiminnon, jolla kirjaudutaan monitoimijärjestelmään ja pilvipalveluun yhdellä IC-korttitunnistautumisella
 • Huomattavaa ajansäästöä saumattomalla yhteydellä pilvipalveluihin

Ominaisuudet

Jokainen ineo-liityntäsovellus tarjoaa älypuhelimin ja tablet-käyttäjille käytännön hyötyjä jokapäiväisessä toimistotyössä:

Google Apps

 • Skannatut dokumentit voidaan tallentaa suoraan Google DriveTM -tilille
 • PDF- tai Google-dokumentteja voidaan esikatsella ja tulostaa tililtä
 • Sähköpostit voi tulostaa ja dokumentit voi skannata Google MailTM -tilille

Evernote

 • Paperiset muistiinpanot/luonnokset voidaan skannata käyttäjän Evernote-muistikirjaan
 • Huomautuksia voidaan esikatsella ja tulostaa Evernote:n tililtä suoraan monitoimijärjestelmältä

Microsoft SharePoint

 • Käyttäjillä on suora pääsy SharePoint-sivustoille, työtiloihin ja asiakirjakirjastoihin suoraan monitoimijärjestelmän paneelilta
 • Dokumentteja voidaan esikatsella ja tulostaa mistä tahansa SharePoint-järjestelmästä
 • Dokumentit voidaan skannata ja lähettää käyttäjän SharePoint-työtilaan tai muualle SharePoint-järjestelmään

Edut

Maksimoi tehokkuus

Sovellukset tarjoavat aikaa säästävän suoran yhteyden ineo-monitoimijärjestelmien ja suosittujen pilvipalvelujen välillä. Tähän asti olet todennäköisesti skannannut dokumentit ensiksi sähköpostiin, ja sieltä sitten tallettanut tiedostot tietokoneelle ja edelleen siirtänyt tiedostot lopullisen järjestelmään. Nyt voit skannata dokumentit yhdellä toiminnolla suoraan pilvipalveluun monitoimijärjestelmältä. Dokumentit voi myös tulostaa pilvipalvelusta suoraan monitoimijärjestelmän näyttöpaneelilta. Näin ineo-liityntäsovellus vapauttaa työntekijät tärkeämpiin työtehtäviin kuin aikaa vievään dokumenttien käsittelyyn.

Kertakirjautuminen

Joskus jopa yksinkertainen kirjautuminen monitoimijärjestelmä on usein hankala prosessi. Jotta järjestelmää pääsee käyttämään, joutuu syöttämään erilaiset käyttäjätiedot sekä monitoimijärjestelmälle että pilvipalveluun. Kertakirjautumisessa sinun tarvitsee kirjautua vain kerran, jonka jälkeen kaikki palvelut on käytössä käyttöoikeuksien mukaisesti. Mikä voisi olla helpompaa?