Personal Share

Keskity olennaiseen

Takaisin

Saumaton yhteys monitoimijärjestelmän ja SharePoint-järjestelmän välillä

Microsoftin SharePoint on vakiinnuttanut paikkansa yritysympäristöissä keskeisenä tiedonhallinnan välineenä. Informaation jakaminen, yhteistyö ja dokumenttien käsittely työtekijöiden välillä onnistuu hyvin SharePoint-alustalla. Eri projektit ja työtilat löytyvät yhdestä paikkaa, joten tietoa ei tarvitse etsiä ympäri taloa.

Paperidokumenttien arkistointi ja tallennus SharePoint-kirjastoihin on ollut aiemmin erittäin hankalaa. Toimistotyöntekijät ovat joutuneet skannaamaan dokumentit ensin sähköpostiin, ja tallentamaan ne sieltä edelleen omalle tietokoneelle, jonka jälkeen he ovat vasta pystyneet siirtämään dokumentit SharePointiin. Mutta ei enää! Monitoimijärjestelmä tarjoaa uuden rajapinnan SharePoint-työskentelyyn mahdollistamalla dokumenttien skannaamiseen suoraan järjestelmään, ja tulostuksen suoraan monitoimijärjestelmän paneelilta. 

Kuvaus

Personal Share tarjoaa suoran kaksisuuntaisen yhteyden monitoimijärjestelmien ja SharePoint-sovelluksen välille. Järjestelmän kirjautumisen jälkeen dokumentit voidaan skannata suoraan haluttuihin SharePoint-projektikansioihin. Samoin myös kaikki asetukset voidaan määritellä monitoimijärjestelmän näytöllä: dokumentin nimeäminen, skannauskohde tai muita asetuksia. Todennetuilla käyttäjillä on välitön pääsy heidän projektinkansioihin, ja esikatselutoiminnon avulla he löytävät helposti oikeat dokumentit. Lopuksi valitaan vain tulostusasetukset ja tulostaminen voidaan aloittaa.

Edut

  • SharePoint-alustan tehokas käyttö
    Helpota päivittäisiä työrutiinejasi skannaamalla dokumentit suoraan SharePoint-järjestelmään. Poista turhat, aikaa vievät ja virhealttiit manuaalisia vaiheet.
  • Riippumattomuus IT-infrastruktuurista
    Personal Share hyödyntää tehokkaasti käytettävissä olevia IT-resursseja. Se voidaan asentaa samalle palvelimelle SharePoint-järjestelmän kanssa, jolloin ei ole tarvetta erillisille laitehankinnoille ja ylläpitokustannukset pysyvät pieninä.
  • Ympäristöystävällisyys
    Dokumentin esikatselutoiminto monitoimijärjestelmän paneelilta varmistaa, että olet tulostamassa oikeaa dokumenttia ja sen viimeisintä versiota, jolloin virheellisiä hukkatulosteita ei synny.