ineo-räätälöinti

Miksi toimistolaite ei voi olla persoonallinen? DEVELOP tarjoaa valikoiman muutosmahdollisuuksia käyttöliittymän, näytön toimintojen ja laitteen ulkonäön muokkaukseen.

Takaisin

Yksilöllinen ineo-toimistojärjestelmä

Toimistojärjestelmän käyttöliittymä voidaan muokata sopimaan kaikkien toimistokäyttäjien omiin tarpeisiin. Kun jokaisella on oman näköinen näyttö, niin käyttäjät säästävät paljon aikaa rutiinitoimistotehtävissä, kuten tulostamisessa, skannauksessa ja kopioinnissa. Harvoin käytetyt toiminnot voidaan poistaa paneelilta, ja jokaiselle käyttäjälle voidaan luoda sellainen paneeli missä on eniten käytetyt ominaisuudet, toiminnot ja työnkulut. Käyttöliittymä luodaan mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi, jotta käyttökokemus ja työn tekeminen on mahdollisimman mielekästä ja tehokasta.

Monitoimijärjestelmän näytöllä voidaan näyttää Flash-videoita, kun laite on lepotilassa. Video voi olla esimerkiksi ohjeistusta, mainoksia, yrityksen logo tai yrityksen viestiä vahvistava video. Video voidaan ladata suoraan järjestelmän kiintolevylle, jotta vältytään tarpeettomalta verkkoliikenteeltä.

Ominaisuudet

Räätälöinti

  • mukauttaa käytettävissä olevat monitoimijärjestelmän toiminnot ja ominaisuudet omiin tarpeisiin
  • näytetään vain tarpeelliset toiminnot ja ominaisuudet
  • yksilöidään käyttäjäopastus ja soveltaan sen käyttö juuri sinun tyylillesi sopivaksi

Yksilöinti

  • yrityksen logo osaksi käyttöliittymää
  • tuotetaan toimistokäyttäjille sellainen käyttökokemus, joka sopii teidän yritykselle
  • järjestelmän personointimahdollisuudet sopivat kaiken kokoisille yrityksille

Edut

Aikaa säästävät toiminnot

Yleensä käyttäjien pitää mukautua uuden monitoimijärjestelmän käyttöön eikä toisinpäin. Mahdollisesti jotain räätälöintimahdollisuuksia on, mutta niitä ei yleensä oteta käyttöön, ja monet paljon käytetyt toiminnot on piilotettu aliruutujen taakse. Haluttujen toimintojen käyttö vie paljon aikaa, kun polku lopulliseen toimintoon on niin pitkä. Toimintojen mukauttaminen ja asetusten muuttaminen on tehty niin vaikeaksi ja aikaa vieväksi, että muutoksia ei haluta tehdä, ja lopuksi vain tyydytään käyttämään vaikeasti käytettävää laitetta. Eikö monitoimijärjestelmän käyttöliittymän tulisi mukautua käyttäjien yksilöllisiin tarpeisiin ja toimistotyössä käytettäviin prosesseihin? DEVELOP:n näytön räätälöintityökalut lopettavat nämä epäkäytännölliset, turhauttavat ja aikaa vievät käyttöongelmat. Nyt saat eniten käytetyt toiminnot ja ominaisuudet suoraan aloitusnäytölle. Tuloksena on käyttöliittymä, joka sopii täydellisesti juuris sinun tyyliisi, työnkuvaasi ja vaatimuksiin.

Ainutlaatuinen kokemus

Menestyneimmät yritykset tietävät ja tuntevat arvokkaimmat resurssinsa eli työntekijät. Rekrytoidakseen ja pitääkseen parhaat työntekijät, yritykset tarjoavat heille ainutlaatuisen työympäristön ja työkokemuksen. DEVELOP:n näytön räätälöintityökalu auttaa yrityksiä mukauttamaan monitoimijärjestelmän näytön sellaiseksi, että käyttökokemus on erittäin miellyttävä. Käyttäjät pääsevät suoraa tekemään sen mitä haluavat ja mahdollisimman helposti sekä sujuvasti, jolloin aikaa säästyy ja laitteen käyttö on miellyttävää. Käyttöliittymän ulkoasun ja toimintojen lisäksi myös laitteen ulkonäkö voidaan yksilöidä yrityksen muuhun ilmeeseen. ineo-järjestelmä on todellakin teidän yrityksen oma järjestelmä!